Bolagsekonomi

Vi hjälper företag med en effektivare redovisning oavsett storlek och bolagsform. Från börsnoterat bolag till enskild firma.

Läs mer

Bostadsrätter

Vi är en pålitlig medlem i er styrelse eller en resurs som sköter ekonomin. Vi kan ge råd för hur ni skall investera eller stadgarna skall utformas.

Läs mer

Fastighetsekonomi

Ett av våra specialistområden är Fastighetsekonomi där vår gedigna erfarenhet blir din väg att lyckas. Utnyttja vår spetskompetens!

Läs mer

Interimlösningar

Det är alltid rätt att fokusera på sin kärnverksamhet. Det man är bäst på, det som genererar intäkter. Vi levererar stödet för just det.

Läs mer

Lön och HR

Våra lön- och HR-experter arbetar nära er som kund. Ser till att allt går rätt till så både arbetsgivare och anställda känner sig trygga.

Lorem ipsum

Projektekonomi

Projektekonomi är viktigt att arbeta kontinuerligt med. Att analysera och följa upp projektet i alla delar är avgörande för att göra det lönsamt.

Läs mer

Rådgivning

Som en självklar partner för ekonomisk rådgivning samt råd inom lön och HR finns vi där. Inga frågor är för stora eller för små.

Läs mer

Spetskompetens

Bolag som har ekonomi- lön- eller HR-funktion kan ibland behöva spetskompetens. Vi kompletterar er befintliga organisation.

Läs mer