Aktuellt

//Aktuellt
Aktuellt2018-01-17T10:54:43+02:00

GDPR

2018-6-26|

Personuppgiftsbehandling vid bostadsuthyrning och bostadsrätt Personuppgiftsansvarig P&E Support AB, organisationsnummer 559116-1202, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för behandling av personuppgifter vid bostadsuthyrning och bostadsrätt i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning och med respekt för individens integritet. Denna information gäller dig som ingår i P&E Supports bostadskö, som bor i en av våra hyresbostäder, hyr garage- eller parkeringsplats eller som är registrerad som god man, förvaltare eller kontaktperson för en hyresgäst. Det gäller också när bostadsrätt uppförs och upplåts från P&E Supports sida. Personuppgiftsbiträde I de fall P&E Support har förvaltningsuppdrag för fastigheter med annan ägare är vi personuppgiftsbiträde och fastighetsägaren personuppgiftsansvarig. Vi behandlar dock personuppgifter på samma sätt som i de fall vi är personuppgiftsansvariga. Personuppgifter En personuppgift är information som direkt eller indirekt kan knytas till en person, till exempel [...]

Dags att byta jobb?

2018-6-7|

Vi söker alltid efter rätt medarbetare till vårt växande team. Erfarenhet eller nyfikenhet? Båda är lika värdefulla drag för att skapa en dynamisk och trivsam arbetsplats, och värde för våra kunder. Hör av dig till oss med ditt CV och ett personligt brev om du är redo för ett nytt jobb med spännande kunduppdrag på ett av Kalmars finaste kontor, precis intill Stortorget. Läs mer här.

Ny på jobbet

2018-5-24|

Vi hälsar Ulrika Rilde Bernet varmt välkommen till oss! Ulrika är bosatt i Halmstad och har nu bestämt sig för att börja hos oss i Kalmar för att förstärka vårt team, vilket vi är väldigt glada över. Med bakgrund från handelshögskolan i Göteborg och 5 år som bolagsekonom inom revisionsbranschen kommer Ulrika bidra till en bra mix i vårt gäng.

Växa-stöd

2017-12-7|

2018 börjar växa-stödet, vilket tidigare bara gällt enmansföretag, även att omfatta aktiebolag och handelsbolag. Växa-stödet innebär nedsatt arbetsgivaravgift när man anställer för första gången.

Ny på jobbet

2017-11-2|

Vi hälsar Camilla Josefsson varmt välkommen till oss! Med 30 års erfarenhet som redovisningschef och ekonomichef bidrar Camilla på ett fantastiskt sätt till teamet med sin gedigna kunskap. Många av er kunder kommer att ha kontakt med Camilla gällande redovisning och bokslutsfrågor.