Dåtid

Mittemot Kalmar Domkyrka byggdes vårt kontor år 1660 när Kalmar just flyttats till Kvarnholmen. Husets vackra rum har bebotts av såväl biskop som häradshövding och stadskassör.

1991 grundades P&E. Verksamheten var då främst inriktad på ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget vuxit till en koncern. De olika bolagen arbetar bl.a. med centrumutveckling, centrumledning, bygg- och projektledning. Affärsstöd som nu bytt namn till P&E Support AB har varit en del i koncernen sedan start.

Nutid

På Stortorget i Kalmar hittar du oss, en modern redovisningsbyrå med ett genuint intresse av att serva våra kunder med smarta lösningar och tidsbesparande tjänster. I dag hanterar vi ca 200 uppdrag av olika typer. Några av dem är börsbolag med IFRS redovisning, andra är aktiebolag med fastighetsanknytning och några är bolag från andra branscher. Hos oss är alla välkomna!

Framtid

Genom vår ständiga nyfikenhet på nya lösningar och sätt att supporta våra kunder växer P&E Support vidare tillsammans med våra uppdragsgivare. De behov som uppkommer hos bolagen som anlitar oss är vår drivkraft framåt, där vår breda kompetens kommer till sin rätt.

Vision

P&E Support vill leverera ett kundvärde i toppklass.

Affärsidé

Kunskap, engagemang, en hög flexibilitet och ett brett tjänsteutbud ger en helhetslösning inom finans- och administration.